Kia Sportage ir ne tikai viens no Kia zīmola pieprasītākajiem modeļiem, bet arī skaistākajiem - tā lēma konkursa TopGear godalga 2015 žūrija, piešķirot Kia Sportage titulu „Gada skaistākais auto”.

Konkurss TopGear godalga 2015 šogad norisinājās otro reizi – 17 ekipāžas 3.oktobrī startēja Viļņā, lai sešu dienu laikā veiktu vismaz 1300 kilometru un jau 9.oktobrī Tallinā sveiktu uzvarētājus. Žūrija 15 cilvēku sastāvā, pārstāvot TopGear Baltijas izdevumus, žurnāla lasītājus un nozares ekspertus, lēma, ka šogad titulu „Gada skaistākais auto” godam nopelnījis Kia Sportage.

Kompaktais krosovers Kia Sportage ir zīmola pieprasītākais modelis Eiropā, tostarp Latvijā. Pavasarī Ženēvas auto izstādes ietvaros Kia prezentēja Sportage uzlaboto versiju, kas lepojas ar nelieliem, bet pamanāmiem uzlabojumiem virsbūves un salona dizainā un piedāvāto materiālu klāstā. Jaunais Kia Sportage tagad pieejams arī Latvijā pie Kia oficiālajiem pārstāvjiem, turklāt tieši šobrīd „Forum Auto” to piedāvā par īpašo akcijas cenu no 15 990 Eur.

Latvijā gada pirmajos deviņos mēnešos Kia pārdošanas apjoms sasniedzis 600 vienības, ierindojot zīmolu pieprasītāko automašīnu topa sestajā vietā.